Нападателят Джейми Варди заяви, че оставането на Лестър Сити във

...
Нападателят Джейми Варди заяви, че оставането на Лестър Сити във
Коментари Харесай

Варди: Оцеляване този сезон ще е най-голямото ми постижение

Нападателят Джейми Варди съобщи, че оставането на Лестър Сити във Висшата лига би било " най-голямото достижение " в кариерата му, защото клубът се намира в зоната на изпадащите три мача преди края на сезона.

Варди оказа помощ на отбора да завоюва купата в лигата през сезон 2015/2016, отбелязвайки 24 гола. Но този път " лисиците " се борят за оцеляване в елита, като тимът е 18-и в класиране, на две точки от зоната на спасението.

" Мисля, че в този миг оцеляването би било най-голямото достижение. Ето какъв брой е значимо. Трудно е и не мисля, че болката в действителност е задоволително мощна дума за това по какъв начин се усещам, откакто съм тук толкоз дълго ", сподели Варди пред радио TalkSPORT.

" Тъй като бях на всички възходи и падения от самото начало, в никакъв случай не съм желал да видя още веднъж в сходна обстановка, тъй че е мъчно да бъдем там, където сме сега ", добави той.

Варди сподели, че е мъчно да се дефинира какво се е объркало този сезон за Лестър, който се раздели с мениджъра Брендън Роджърс предишния месец.

Отборът, който завоюва ФА Къп през 2021, приема Ливърпул в понеделник, преди да се изправи против Нюкасъл като посетител и Уест Хям вкъщи в последните си три срещи от акцията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР