Нападателят Дивок Ориги трябваше да бъде отговорът на Милан на

...
Нападателят Дивок Ориги трябваше да бъде отговорът на Милан на
Коментари Харесай

Милан се разделя с бивш талисман на Ливърпул

Нападателят Дивок Ориги трябваше да бъде отговорът на Милан на завръщането на Ромелу Лукаку в Интер. Бившата звезда на Ливърпул обаче претърпява тежък миг в кариерата си и на 27-годишна възраст той към този момент стартира да изпитва механически и тактически декаданс в Серия А. След като изглеждаше обещаващо попълнение, той не съумя да покаже нищо положително в първите месеци от сезона.

Към днешна дата той е играл единствено 500 минути през тази акция и съумя да осъществя единствено един път. Старши треньорът на „ росонерите “ Стефано Пиоли искаше да употребява Ориги като заместител или даже сътрудник на Оливие Жиру, само че нито една от двете варианти не проработи. Постоянните му физически проблеми също го попречиха, оставяйки го некадърен да откри още веднъж своята топ форма.

Ориги подписа контракт с Милан до лятото до 2026-а година със заплата от към 3,5 милиона евро на сезон. Поради тази причина „ Daily Mail “ оповестява, че може и да не мине доста време, преди „ росонерите “ да решат да продадат белгийския нападател. Съобщава се, че Ориги не е убедил никого в Милан с изявите си и единствено Пиоли наподобява е подготвен да му даде още шест месеца, с цел да показва гения си и да покаже, че има дълготрайно бъдеще в клуба.

ALVISE CAGNAZZO: AC Milan are already considering selling Divock Origi |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР