Нападателят Бисмарк Чарлс отпада от сметките на ЦСКА - София

...
Нападателят Бисмарк Чарлс отпада от сметките на ЦСКА - София
Коментари Харесай

Канцлера със сигурност пропуска финала

Нападателят Бисмарк Чарлс отпада от сметките на ЦСКА - София за финала за Sesame Купа на България тази неделя против Левски, оповестява " Тема спорт ". Футболистът продължава да лекува контузия и няма да бъде подготвен за дербито със " сините ".
 ЦСКА - София се разгласи срещу Никола Попов: Предпоставките да бъдем ритуално посечени са налице ЦСКА - София се разгласи срещу Никола Попов: Предпоставките да бъдем ритуално посечени са налице
След като направи мощна пролет през предходната година и вкара решителния надвит гол във финала за купата против Арда, през този сезон ганаецът непрекъснато е в лазарета. През есента той бе трайно контузен, а от началото на тази календарна година е преследван от разнообразни болежки, като сега е с разтежение.

От такова до неотдавна се оплакваше и Варела. Аржентинският плеймейкър е взел участие в по-малко против на армейците, в сравнение с е пропуснал, откогато дойде в Борисовата градина при започване на предходната година, като по този начин и не съумява да завоюва доверието на никой треньор. Той обаче може да попадне в групата. Трайно контузен в състава на ЦСКА - София е капитанът Юрген Матей, като не е несъмнено дали ще бъде подготвен за началото на лятната подготовка на отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР