Нападателят Анди Зечири пропуска утрешния мач на швейцарския ФК Базел

...
Нападателят Анди Зечири пропуска утрешния мач на швейцарския ФК Базел
Коментари Харесай

Нападател на Базел аут за първия плейоф с ЦСКА

Нападателят Анди Зечири пропуща утрешния мач на швейцарския ФК Базел против ЦСКА на националния стадион Васил Левски. 23-годишният Зечири, който е ново попълнение чартърен от британския Брайтън, има травма на капсулата на глезена. Зечири е от Лозана, към този момент две години има контракт с Брайтън, само че не може да се наложи и първо беше преотстъпен на немския Аугсбург, а в този момент е в Базел. Вече е изиграл и 7 мача за националния тим на алпийската страна.

Може да се допусна, че новото попълнение ще бъде готово за реванша на 25 август, когато ще се реши и кой ще влезе в групите на Лигата на Конференциите.

Старши треньорът на Базел Александър Фрай също по този начин не може да разчита на Кали Сене, Жан-Кевин Огюстен, Еманюел Есиам (всички с контузии), а нападателят Антон Каде, Яник Маршан, Уго Фогел и Андреа Падула просто не бяха включени в групата за мача.

Вчера пък стана ясно, че Базел ще се укрепи с още един човек за офанзивата. Това е 19-годишният Брадли Финк, който досега играе за Борусия (Дортмунд) U23. Финк изкара лятната подготовка с първия тим на Борусия, само че му е обещано да разбере, че на този стадий няма място за него в състава. С контактите си в този клуб Алекс Фрай е съумял да уреди прекосяването с непрекъснат трансфер. Базел обаче ще би трябвало да заплати 800 хиляди евро. И ще подпише контракт с момчето до 2026-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР