Нападателят Алекс Колев премина в казахстанския Кайсар, където ще бъде

...
Нападателят Алекс Колев премина в казахстанския Кайсар, където ще бъде
Коментари Харесай

Алекс Колев: Имаше вариант да премина в Левски

Нападателят Алекс Колев мина в казахстанския Кайсар, където ще бъде под управлението на Стойчо Младенов и неговите помощници Анатоли Нанков и Тодор Янчев. 27-годишният футболист приказва пред Sportal.bg за новия си отбор, както и за престоя си в Полша, където изкара три години. Юношата на Левски също по този начин призна, че преди време е имало вид да се завърнe на " Герена ", само че е предпочел да остане в полския си тим.

 Стойчо Младенов притегли български нападател в Кайсар
" Много бързо станаха нещата. Доколкото знам още предходната година и по-рано даже имаше интерес от страна на Кайсар. Приключих с досегашния си клуб в Полша, обадиха се и по този начин стана, че след няколко дни към този момент бях тук. Надявам се, че ще има единствено позитиви от обстоятелството, че ще работя с български треньори. Знаете, че като се вземе някъде българин при български треньор стартират да се приказват неща. Това ми беше единственото съмнение дали да приема. Аз Стойчо Младенов не го познвам като човек, а единствено като треньор. Моите усещания са доста положителни и се веселя, че ще мога да работя с него, както и с Тошко Янчев и Анатоли Нанков ", сподели Колев.

" В Полша бях подписал за една година в Рахов. Бяха ми споделили, че ще играем с двама нападатели, само че се трансформираха нещата и стана с един. Момчето, което играеше на моята позиция вкарваше голове и знаете, че при такива обстановки не се сменя състава, а за мен е значимо да играя. В Полша мисля, че изкарах положителен интервал. Хорта ме почитат. Имах доста хубави моменти, първите две години бяха положителни, през последната играех по-малко и пристигна време за разлъка. Всеки поема по пътя си ".

" Евентуално завръщане в България не стои на дневен ред сега за мен. Дали още веднъж ще нося фланелката на Левски не знам - времето ще покаже. Имаше враиант преди време да се върна на " Герена ", само че тогава в Полша се усещах добре и взех решение да остана там ", изясни Колев.

" Всеки би желал да играе за националния тим. Това е огромна чест и самопризнание. Разбира се, че имам упоритости да облека фланелката на представителния отбор. Надявам се рано или късно да се стигне и до такава степен. Мисля, че имаме нелош тим - талатливи момчета, уповавам се да стигнем до триумф в баражите ", приключи Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР