Нападателите на ЦСКА-София Томи Юрич и Митко Митков се възстановяват

...
Нападателите на ЦСКА-София Томи Юрич и Митко Митков се възстановяват
Коментари Харесай

Юрич и Митков с леки травми, Турицов ще премине медицински изследвания

Нападателите на ЦСКА-София Томи Юрич и Митко Митков се възвръщат от леки контузии, оповестява формалният уебсайт на клуба. Трайно контузени са Жанио Бикел и Рафаел Енрике, а в тяхно неявяване с тима упражняват надарени юноши от Академията.

" Червените " не престават да се готвят интензивно въз основата в Панчарево, като от през днешния ден са в съвсем цялостен състав След дуелите на националните тимове единствените, които към момента не са се прибрали, са Иван Турицов и Валентин Антов. Те бяха част от състава на младежкия народен отбор България за гостуването на Латвия в евроквалификация нощес. Антов игра цялостен мач, а Турицов беше сменен поради травма в 30-ата минута. След заръщането в София бранителят ще премине медицински прегледи, с цел да се откри какво е неговото положение.

ЦСКА-София ще организира заниманията си въз основата в Панчарево до събота, когато " алените " отпътуват за Пловдив. В неделя от 17:45 часа на стадион " Локомотив " ще стартира мачът от XIII кръг на efbet Лига против Локомотив (Пловдив). efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР