Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол

...
Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол
Коментари Харесай

US сенатор яде бой заради политически пристрастия

Нападател проникна в дома на известния американски сенатор Ранд Пол в щата Кентъки и му аргументи леки контузии, съобщи телевизия " Фокс Нюз ". Агресорът е задържан, повдигнати са му обвинявания. Инцидентът е станал в петък.

Човекът, който се нахвърли с пердах върху сенатор Пол, се оказа съседът му Рене Баучър, доктор анестезиолог и демократ по убеждения. Всичко се случило в дома на сенатора в град Боулинг Грин в Кентъки.

Както се отбелязва, Баучър е задържан и пуснат под гаранция 5000 $. Повдигнато му е обвиняване за нанасяне на лека телесна щета, за което може да получи до една година затвор. Сенаторът е с незначителни пострадвания, само че се усеща прелестно. Един от съседите споделя, че разногласието е за обща територия сред къщите им. Мъжът споделя на телевизионния канал, че Пол и Баучър живеят в съсобственост върху жилищния имот.

В петък по обяд Ранд Пол е косил тревата на поляната пред къщата си, когато Баучър го нападнал. " Фокс Нюз " обръща внимание, че на страницата на Баучър във Фейсбук са оповестени доста материали против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи " Дарик ", цитирайки БГНЕС. Баучър е последовател на Демократическата партия, до момента в който Пол е с съпартиец и съдружник на президента от републиканската партия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР