НАП публикува списък на търговските обекти, които ще бъдат запечатани.

...
НАП публикува списък на търговските обекти, които ще бъдат запечатани.
Коментари Харесай

Затварят култови пловдивски магазини и заведения

НАП разгласява лист на комерсиалните обекти, които ще бъдат запечатани. В особено основана графа в уеб страницата на институцията може да се види информация за всеки обект, в който органите по доходи са открили данъчни нарушавания, оповестиха от Националната организация за приходите. За да обезпечат и правата на глобените, от Национална агенция за приходите разгласяват идните за запечатване обекти. Така лицето, което ги стопанисва, ще знае, че данъчните ще затворят обекта му.
Секс шоп, магазин за долни дрехи, паметна квартална механа, дюнерджийница и зала за танци в Пловдив са измежду нарочените за затваряне. Причината - нарушавания на закона за Данък върху добавената стойност. Според член 186 от ЗДДС насилствената административна мярка е за период до 30 дни.
Сред комерсиалните обекти в Пловдив, подлежащи на глоба, са както заведения за хранене, по този начин и хранилища и магазини. Хванати в нарушавания са дюнерджийницата "Савана " ЕООД - пред СУ "Пейо Яворов ", паметната квартална механа "Розовата къща " на ул. "Средец " в "Кършияка, секс шоп "Ерос " - на ул. "Авксентий Велешки " 51, както и залата за танци на Сдружение "Кей Търн " на ул. "Филип Македонски " 29. 

Данъчните затварят за месец и магазин за долни дрехи на Руския пазар, с едноличен притежател "Ив 10 " ЕООД, складът за железни покриви на "Бигор-ИН " ООД, намиращ се на ул. "Рогошко шосе " 3 и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР