НАП продава на търг хотел Премиер“ във Велико Търново за

...
НАП продава на търг хотел Премиер“ във Велико Търново за
Коментари Харесай

НАП продава един от най-култовите хотели в Търново: Ето я цената

НАП продава на търг хотел „ Премиер “ във Велико Търново за 7,28 млн. лева, написа „ Борба “.

Сделката може да бъде осъществена в най-скоро време, защото крайният период за внасяне на депозит е 11 януари, а самият търг е очакван за 17-и.

Хотелът е един от най-известните в остарялата столица и се употребява с положително добро име измежду посетителите. Басейнът на покрива и положителното местоположение го трансформира в желано място и за конферентни срещи. Очевидно обаче отговорностите към страната не разрешават на притежателите му да продължат да го стопанисват.

Всеки искащ да взе участие в търга ще би трябвало да заплати 1 456 765 лева депозит, което е 20 % от общата сума.

Хотелът се продава с цялостното съоръжение, разполага също с релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за разтривки, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант, лоби бар и закрит паркинг.

Последната огромна договорка за продажба на хотел във Велико Търново беше за 10 млн. лева, при която Интерхотелът се снабди с нов притежател и към този момент напълно промени занемарения си образ.

Двата хотела са разнообразни по размери, само че „ Премиер “ е много по нов като постройка, също така за по-малките се намират по-лесно вложители, уверени са експертите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР