НАП-Пловдив пусна на търг автомобил Додж, модел Чарджър (Dodge Charger).

...
НАП-Пловдив пусна на търг автомобил Додж, модел Чарджър (Dodge Charger).
Коментари Харесай

НАП-Пловдив продава Додж Чарджър на стартова цена от 60 бона

НАП-Пловдив пусна на търг автомобил Додж, модел Чарджър (Dodge Charger). Американският автомобил се продава от отдел „ Държавни вземания “ към Националната организация за приходите в Пловдив. Додж е американска марка коли, която през днешния ден се създава от „ Крайслер Груп “. 
Прочетете още
Автомобилът, който излиза на търг, проведен от Национална агенция за приходите, се съхранява в автобазата в Любимец към Гранично полицейско ръководство – Свиленград. Именно там колата може да бъде огледана от кандидат-купувачите от през днешния ден, 10 юли до 12 юли в това число, във времето от 10 до 12 часа и от 14 до 16 часа.

Моделът е цвят сив металик, с кожена тапицерия от вътрешната страна в черно и алено. Има лети джанти и автоматизирана предавателна кутия. Движи се с бензин. Външното му положение е доста положително. Първата му регистрация, прецизират данъчните, е от 2016 година, като регистрационният номер е шведски.

Първоначалната продажна цена, избрана от специалистите, от която следва да стартират ценовите оферти за закупуване, е 60 000 лева, а предложения се одобряват на адреса на приходната организация в Пловдив на ул. „ Скопие “ 106, корпус 2, до 14 юли в това число. Документите могат да се изпращат по пощата или да се показват персонално. В същия период – до 14 юли се внася и депозитът, който е в размер на 20% от в началото оповестената цена.

Направените ценови оферти за закупуване на автомобила ще се прегледат от комисия на 19 юли в Национална агенция за приходите Пловдив. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР