НАП обяви публичен търг за продан на оборудване от свинекомплекса

...
НАП обяви публичен търг за продан на оборудване от свинекомплекса
Коментари Харесай

След умъртвяване на 13 хил. прасета в това село, данъчните продават и хранилните системи

НАП разгласи обществен търг за обмен на съоръжение от свинекомплекса в пазарджишкото село Априлци. В обявлението са включени машини и уреди за близо половин милион лв.. Предприетите от данъчните управляващи дейности са втори следващ удар върху свинеугоителната плантация, откакто в края на това лято там беше оповестено огнище на Африканска чума и бяха умъртвени всички над 13 000 свине.

Обявлението включва общо 13 позиции. Данъчните чакат да вземат малко над 215 хиляди лв. от две хранилни системи, още 14 хиляди - от 36 по-малки хранилки. Сред по-скъпите движимости са още танкер за течен тор и ремарке за корав тор с разпръсквачка - общо 105 хиляди лв.. Търси се покупател и за две климатични системи, всяка от които - по 51 174 лв..

Огледи може да се правят всеки работен ден до 30 ноември в свинекомплекса, сочи се в обявлението. Предложенията за присъединяване в търга се подават в постройката на Териториална дирекция на Национална агенция за приходите Пловдив - Офис Пазарджик, разясняват от организацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР