НАП не е установила несъответствия между доходите и разходите на

...
НАП не е установила несъответствия между доходите и разходите на
Коментари Харесай

След пълна данъчна проверка: НАП не откри нарушения на Бойко...

НАП не е открила несъответствия сред приходите и разноските на служебния вътрешен министър Бойко Рашков. " На 3 декември ми беше връчен констативен акт от Националната организация по приходите. И след осъществената служебна инспекция на моето имущество и това на фамилията ми, както и на приходите, които съм получил, не е открито никакво противоречие сред моите приходи и моето имущество. Струва ми се, че това би трябвало да се каже високо, с цел да се парират всички обиди, клюки и нападки против мен и фамилията ми ", споделя Рашков в изявление за изданието " Тоест ".

Прокуратурата у нас, за огромно страдание, сега не упражнява публичната си функционалност и не дава отговор на това, за което е основана с Конституцията – да бъде самостоятелна част от правосъдната система, уточни вътрешният министър.

“Това спецпрокуратурата да откаже да образува произвеждане против Иван Гешев е нещо, което ние следим от години. Аз няма да пропусна да тествам и юридическата зрялост на Апелативната профилирана прокуратура, като апелирам този акт. Но съпротивата на прокуратурата да проверява или най-малко да извърши транспарантни дейности във връзка с основния прокурор прави доста неприятно усещане. Това е сериозен кусур на нашата правосъдна власт, който може би новото болшинство в Народното събрание ще поправи”, добави Рашков.
Свързани вести Кирил Петков: Предлагаме Бойко Рашков за министър на вътрешните работи ВИДЕО Спецпрокуратурата отхвърли да проверява Иван Гешев по сигнала на Рашков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР