НАП не е констатирала нарушения при санкционираните във втория списък

...
НАП не е констатирала нарушения при санкционираните във втория списък
Коментари Харесай

НАП не е констатирала нарушения при санкционираните във втория списък „Магнитски“

НАП не е установила нарушавания при глобените във втория лист „ Магнитски “. Прави се вътрешен разбор на осведомителните масиви, показаха за бТВ от Агенцията.

В Националната организация за приходите са постъпвали сигнали за множеството от лицата, които попадат във втория лист „ Магнитски “. Това обясниха за бТВ от приходната организация.

От там не конкретизират за кои от петимата глобени българи са подавани сигнали.

От Агенцията допълват, че при осъществените инспекции на физическите лица не са установени нарушавания на данъчното и осигурителното законодателство. Следователно не са открити отговорности и несъответствия в заявените данни.

На въпрос дали след излизането на новия лист Агенцията ще ревизира още веднъж лицата - дадоха отговор по този начин:

„ Националната организация за приходите наблюдава и проучва фискалното държание на всички икономически субекти и физически лица и прави инспекции или проверки, в случай че са открити спомагателни обстоятелства, съгласно настоящото законодателство. Прави се вътрешен разбор на осведомителните масиви, при нужда се прави инспекция в компетенцията на Национална агенция за приходите, с цел да бъдат предпазени ползите на обществото и фиска. “ /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР