НАП и ЧСИ са наложили възбрана на НАД 160 имота

...
НАП и ЧСИ са наложили възбрана на НАД 160 имота
Коментари Харесай

160 имота на жената на Ивелин Михайлов под възбрана от НАП и ЧСИ

НАП и ЧСИ са наложили забрана на НАД 160 парцела на Вася Михайлова, дамата на одиозния Ивелин Михайлов от партия " Величие ", с която са във мним бракоразвод от 2015 година насам. Това оповестиха от кибергрупата BG Elves (Български елфи " ).

Групата сметнала размера на парцелите - става дума за 440 хиляди кв. метра парцели - къщи, дворове, аграрни площи... Съпругата на Михайлов е фризьорка, припомнят " елфите ".

Частният правосъден реализатор е наложил възбраната по дело, водено от банка " Алианц ". Това е станало през март. Национална агенция за приходите са добавили възбраните при започване на август, по проверка, почнала през април.

Последният парламент сътвори Временна комисия за инспекция на данни за осъществени закононарушения по отношение на активността на Ивелин Михайлов и построеният в с. Неофит Рилски, общ. Ветрино културно-исторически комплекс " Исторически парк ”. В отчета на Народно събрание се посочваше, че " Исторически парк " е финансова пирамида. Проверки на парка имаше и от страна на ДАНС и Национална агенция за приходите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР