Наоми Осака призна, че е бременна и това е причината

...
Наоми Осака призна, че е бременна и това е причината
Коментари Харесай

Еха! Задава се бейби бум и в тениса: след Ашли Барти и Наоми Осака призна нещо много сладко

Наоми Осака призна, че е бременна и това е повода да откаже присъединяване в първия шампионат от Шлема за сезона. А това значи, че няма да я забележим на корта през 2023 година

Тя не е играла от септември, което породи много въпроси. Но не щеш ли загадката към този момент е разгадана. Наоми и рапърът Cordae чакат своето първо дете.

25-годишната Осака, която има четири трофеи от Шлема, показа, че се надява да се върне в огромния тенис за Australian Open през 2024 година
 
                             

" Последните няколко години бяха меко казано ползи, само че разбрах, че най-големите провокации в живота може да са най-забавни. Тези няколко месеца надалеч от спорта ми дадоха нова обич към играта, на която съм посветила живота си. Осъзнах, че животът е прекомерно къс и не мога да имам нищо за даденост. Знам, че имам толкоз доста неща, за които да мисля в бъдеще, а най-важното в този миг е моето дете да може да гледа мой мач и да каже " Това е майка ми ". 2023-а ще бъде година цялостна с уроци и се надявам, че ще ви видя на старта на идната. Ще бъда на Australian Open 2024 ", написа Наоми.

Наоми Осака е най-високоплатената спортистка в света за 2022 година, съгласно Forbes. Японката е на върха в подреждането за трета поредна година.
 
                             

От Forbes споделиха в края на предходната година, че Осака и Серина Уилямс са единствените дами в Топ 50 на най-високоплатените спортисти на планетата, като само шестима от тях са записали по-високи приходи от японката във връзка на рекламни и спонсорски договори.

Преди дни друга някогашна лидерка в международната класация - Ашли Барти, разгласи също, че чака първото си дете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР