Наоми Осака отпадна от Australian Open, след като допусна обрат

...
Наоми Осака отпадна от Australian Open, след като допусна обрат
Коментари Харесай

Матс Виландър се усъмни във възможностите на Наоми Осака след отпадането ѝ от Australian Open

Наоми Осака отпадна от Australian Open, откакто позволи поврат от 1:0 сета от младата американска Аманда Анисимова, а това даде мотив на тенис легендата Матс Виландър да се усъмни във опциите на японката.

„ Не съм сигурен, че в миналото още веднъж ще забележим великата Наоми Осака, която ще завоюва шампионат от „ Големия шлем “, сподели Виландър в разбора си след мача пред Eurosport.

Носителката на купата от 2019 година и 2021 година стана обект на съществени рецензии в края на предходната година, когато обществено призна, че публичният напън ѝ идва допълнително. Тя даже разгласи, че се бори с душевен проблеми, с което повдигна тематиката за резултата на професионалния спорт върху цялостното здраве на спортистите.

„ Загубих, само че съм удовлетворена от метода, по който се разви срещата “, споделя на собствен ред Осака пред камерите след провалянето си от Анисимова.

Японката с американски корени към момента е прекомерно млада, с цел да стопира с напредъка си. Все отново тя е едвам на 24 години, а към този момент има зад тила си 4 трофея от „ Големия шлем “. Важното обаче за нея е да опази нервите си и да се концентрира върху представянето с ракета в ръка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР