Наоми Кембъл ще получи наградата Модна икона като знак на

...
Наоми Кембъл ще получи наградата Модна икона като знак на
Коментари Харесай

Наоми Кембъл стана на 40 и получи призвание, за което е мечтала винаги

Наоми Кембъл ще получи премията " Модна икона " като знак на самопризнание за 40-годишната й кариера на модел, заяви Контактмюзик. Отличието ще й бъде връчено на церемонията за премиите на Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати на 4 юни.
Наоми потегля по стъпките на предходни носители на премията, като Риана, Бионсе, Дейвид Боуи, Фарел Уилямс и Кейт Мос.
" За мен е огромна чест да получа самопризнание от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати посредством тазгодишната премия " Модна икона " - съобщи 47-годишният супермодел пред уеб страницата Vogue.com. - Тъй като съм от Лондон, стилът ми постоянно е бил повлиян от динамичната и постоянно изменяща се стрийт просвета и музикалната сцена. Отраснах в тази промишленост и ще съм постоянно признателна на американските фешън дизайнери, които ме подкрепяха през цялата ми кариера. "
Церемонията ще се състои в Бруклинския музей в Ню Йорк. Водеща ще е американската актриса Иса Рей.
Даян декор Фюрстенберг, Нарсисо Родригес и Каролина Ерера ще получат награди надлежно за положителна смяна, цялостни достижения и на учредителите за принос към стилната промишленост, а Международната премия ще бъде връчена на Донатела Версаче за работата й, почитаща наследството на брат й Джани, който основа именитата фешън къща " Версаче " през 1978 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР