Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си, която

...
Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си, която
Коментари Харесай

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на дъщеря си

Наоми Кембъл разкри името на кръстника на щерка си, която се роди преди две години - евентуално от сурогатна майка. Кръстникът е един от най-близките другари на Наоми - музикантът Лени Кравиц , който неотдавна отпразнува рождения си ден.

Кембъл поздрави Кравиц, който навърши 59 години. Моделът разгласява фотоси с рожденика и щерка си , чието име към момента пази в загадка от необятната общност. " Честит рожден ден, скъпи мой. Обичаме те, братко/кръстнико, ти си същинска рок звезда/. Благославяме те на твоя специфичен ден ", написа тя.

Наоми Кембъл и Лени Кравиц са близки другари от години. Говори се, че са имали къса интимна връзка през 2016 година, само че никой от двамата по този начин и не удостовери този слух. През 2020 година Лени поздрави Наоми за 50-ия ѝ рожден ден, като написа в Туитър: " Колко време мина! А най-хубавото следва.
Ти беше същинска другарка и сестра ".
През 2021 година Наоми Кембъл изненадва всички, като афишира раждането на щерка си. В своя Instagram тя разгласява фотография на крачетата на новороденото. " Едно красиво малко снопче благополучие ме избра да бъда негова майка. За мен е такава голяма чест да поздравявам тази нежна душа в живота си, няма задоволително думи, с цел да опиша връзката, която в този момент има сред нас, моят ангел. Няма по-голяма обич на света ", написа тя.
Кембъл, която по това време е на 50 години , не посочи по какъв начин се е родило момиченцето , само че евентуално моделът е употребявал сурогатна майка. За бременността на Наоми не е съобщавано в пресата. В изявленията с публицисти тя нееднократно е признавала, че в никакъв случай не е губила вяра един ден да изпита насладите на майчинството. Моделът е имала доста известни романси, само че към момента не е срещнала мъж, с който да желае да сътвори семейство.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР