Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещението си в София.

...
Наоми Кембъл останала истински огорчена след посещението си в София.
Коментари Харесай

Била ли е дискриминирана Наоми Кембъл на Летище София?

Наоми Кембъл останала същински огорчена след визитата си в София. Според нея тя е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, оповестиха английски медии, пишат от.

На 19 май Кембъл пристигнала у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спрян от представители на силите на реда, които подложилили нея и багажа ѝ на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.

В пост оповестен на формалната страница във Фейсбук на Летище София, те насочат своите извинения за основаното стеснение: "Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура. "

Освен това, те оповестяват, че ще прегледат видеозаписите от този ден и ще интервюират чиновниците, с цел да проучат случая изцяло.



По-късно от Агенция "Митници " също разгласиха с публично мнение по въпроса с претърсването и недоволството на Кембъл.

"Във връзка с множеството получени запитвания, във връзка информация за инспекция на госпожа Наоми Кембъл при идването й на Летище София, Ви осведомяваме, че е бил тестван багажът на госпожа Кембъл и е осъществена рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници. Няма постъпило недоволство от госпожа Кембъл или неин представител ", оповестиха от Агенция "Митници ".

Персоналът на Летище София към момента не са дали никакъв отговор на настояванията за коментар, както и данни за извършени разпити и обзор на видеозаписите, означават от Dailymail.

Това не е първото неприятно събитие на летище за Кембъл.

През 2008 година госпожа Кембъл е изведена от самолета с белезници след скандал с полицията на летище Хийтроу в Лондон.

Твърди се, че тя се е разгневила, откакто член на кабинния екипаж ѝ споделил, че чантата ѝ не е била прибрана на борда, защото била прекомерно тежка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР