Наоми Кембъл е супермодел с кариера, за която мнозина могат

...
Наоми Кембъл е супермодел с кариера, за която мнозина могат
Коментари Харесай

Първият път на Наоми Кембъл от 34 години

Наоми Кембъл е супермодел с кариера, за която мнозина могат да й завидят - и като дълготрайност, и като плътност с задължения. Тя е заставала пред стотици обективи и има безчет корици на списания. Но последната й фотосесия за Vogue Испания Черната перла дефинира като по-специална от останалите.

Кембъл показа в профила си в Instagram корицата и разясни, че за пръв път в 34-годишната си кариера е снимана от цветнокож фотограф за въпросното списание. Тя благодари на дамата за обектива - Надин Иджиуъри за взаимната работа и работната й нравственос, която в действителност е впечатлила модела.

Въпреки дългия си стаж като модел, Наоми не крие, че е била доста обезпокоена особено за тази фотосесия . Но очевидно Надин бързо е съумяла да я предразположи и да завоюва доверието й, с цел да бъде крайният резултат това, което е, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Юни 24, 2020 в 9:56 PDT

Вълнението обаче е било не по-малко и за фотографката, освен тъй като снима Кембъл, а и тъй като е първата цветнокожа жена в 125-годишната история на Vogue , която през 2018 година има достойнството да снима корица. И работата й се гледа под лупа.
 Наоми Кембъл, прекратяването на кариерата й като модел и какво я изкарва отвън нерви
Най-лесният метод да вбесим Наоми Кембъл

Доста сензитивна ще се окаже

Със сигурност и двете дами са се срещали с редица предубеждения и спънки в кариерата си единствено поради цвета на кожата. Кембъл да вземем за пример нееднократно е признавала, че точно тъй като не е бяла, не е била утвърдена за редица фотосесии . Случвало й се е постоянно и да не могат да я гримират по този начин, че да наподобява добре на фотосите, единствено тъй като е с тъмна кожа. Очевидно не й е било елементарно през тези 34 години...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР