Наоми Кембъл е категорична, че дъщеря ѝ не е осиновена,

...
Наоми Кембъл е категорична, че дъщеря ѝ не е осиновена,
Коментари Харесай

Наоми Кембъл показа бебето си и отсече: Тя не е осиновена, моя дъщеря е

Наоми Кембъл е безапелационна, че щерка ѝ не е осиновена, разкривайки лицето на детето си обществено за първи път в ново изявление за английското издание на стилната библия.

Супермоделът изуми феновете си, обявявайки раждането на щерка си през май предходната година, единствено няколко седмици откакто дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, без да наподобява да е бременна.

Тя обаче е

безапелационна, че 9-месечното бебе, чийто биологичен татко Наоми въобще не загатва, е нейно .

Но на страниците на списанието, позирайки с щерка си за извънредна фотография на корицата, моделът удостоверява: „ Тя не беше осиновена, тя е мое дете “.

Наоми демонстрира невзискателност по време на изявлението и макар че удостовери, че щерка ѝ не е осиновена, отхвърли да даде повече детайлности за първото си дете. Все отново тя призна, че доста малко от нейния необятен кръг другари и членове на фамилията са знаели, че възнамерява да стане родител.

Тя изясни: „ Мога да преброя на пръстите на една ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Но тя е най-голямата благословия, която можех да си показва.

Това е най-хубавото нещо, което съм правила “.

Наоми разгласи, че е майка преди девет месеца. Кембъл, за която се счита, че е необвързана, изненада почитателите си в Instagram, когато показа фотография, на която е гушнала новородената си щерка и съобщи, че в никакъв случай не е изпитвала „ по-голяма обич “.

Предлагайки първа фотография на момиченцето си, чието име остава загадка, Наоми написа: „ Прекрасна дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която в този момент споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика обич от тази “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР