NanoCell телевизорът предлага впечатляващо качество на картината с чисти RGB

...
NanoCell телевизорът предлага впечатляващо качество на картината с чисти RGB
Коментари Харесай

NanoCell телевизор на LG превръща дома в кино


NanoCell тв приемникът предлага впечатляващо качество на картината с чисти RGB цветове
(снимки: LG)

LG показа неотдавна новия NanoCell тв приемник . 49-инчовият му екран пресъздава извънредно реалистични картини, с помощта на същинската 4К разграничителна дарба. Технологията е основана от чисти цветове и дава отговор на цената на СМ по интернационалния стандарт. Допълнена от функционалностите на NanoCell , тя предлага кристално ясно зрителско преживяване и придвижва киното вкъщи.

Впечатляващото качество на картината на новия NanoCell тв приемник е реализирано посредством чистите RGB цветове. Функцията на наночастиците е да пречистят цветовете, като филтрират матовите. Така чистотата на RGB цветовия набор се усилва и разрешава точното им и реалистично възпроизвеждане.

Зрителните и звуковите прекарвания са обезпечени от α 7 AI процесорът 4К от 3-то потомство. Той разпознава качеството на истинския източник на наличието и усъвършенства яснотата и рязкостта, като отстранява шума. В резултат феновете получават доста по-високо качество на картината. Интелигентният процесор контролира автоматизирано картината според от това дали фенът е избрал да гледа филм, спортно предаване, анимация или общоприетоо наличие.

Яркостта на картината също се управлява от AI процесора. Специален датчик мери светлината в близост, а по-късно настройва съпоставянето на тоновете. Целта е приемане на оптимална бляскавост на екрана. От своя страна, тя се контролира и покачва качеството на HDR наличието. Така предаваните тъмни подиуми се преобразуват и се реализира по-голяма подробност и дълбочина на цветовете.

Освен изключителни облици, тв приемникът LG има функционалности, контролиращи качеството на звука. Той също се усъвършенства според от вида наличие, което се излъчва, и пресъздава по-ясни и реалистични гласове. Спиращ дъха резултат се реализира посредством смесването на двуканален тон, имитиращ сполучливо 4.0 съраунд тон.

AI процесорът разполага и с акустична конфигурация. Чрез дистанционно управление тя проучва размера на помещението, в което е подложен тв приемникът, ситуацията му и мястото, на което се намират феновете. Функциите разрешават тънко конфигуриране и баланс на звука, който да е в синхрон с цялото пространство.

Дизайнът на го прави подобаващ за всеки интериор. Той е извънредно тъничък и може да бъде подложен на всички места. Минималната му рамка го слива със заобикалящата среда и слага фокуса върху предаваното наличие. То е подсилено от NanoCell технологията, допълваща виртуалния свят, който надминава действителността с чистите цветове. Осигурено е и оптимално качество на HDR картината посредством поправяне на поддържаните съществени HDR формати HLG и HDR 10.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР