Нана Гладуиш заряза студеното време у нас и го замени

...
Нана Гладуиш заряза студеното време у нас и го замени
Коментари Харесай

Ето я Нана Гладуиш по бански

Нана Гладуиш заряза студеното време у нас и го размени за топлото в Дубай. Тв водещата показа доста фотоси и видеа от приказния си престой в емирството, в което е съпроводена от двамата най-важни мъже в живота си-сина и брачна половинка. "Животът ми - ту нагоре, ту надолу ", написа Нана под едно от видеата, направено на плажа и самоуверено се появи по бански, както направи през лятото. Тогава 47-годишната телевизионна водеща бе в отпуск в Испания.



В емирството Нана с изключение на на морските бани, акцентира и на обичания си тенис, който практикува от дете. Сериозно пристрастен по спорта е и синът й Джейсън, която е роден през 2009 година. Гладуиш и фамилията й са запалени пътешественици и не се лишават от екскурзии даже в пандемията. След като посрещнаха предходната Нова година в най-слънчевия американски щат Флорида, за отпуската през лятото семейството се спря на Испания.

Телевизионерката при започване на годината изкара коронавирус, освен това без да пие хапчета. „ Не споделям, че коронавирус беше елементарен, тъй като имах няколко тежки дни, в които имах възприятието, че всеки миг ще падне и ще умра. Но подходих с разсъдък. Може би малко прекалих с това непиене на медикаменти, даже витамини не вземах. Приемах по четири литра вода и от 47 кг паднах на 45 ", изясни, откакто се излекува тя. Нана е последовател на имунизацията и се боцна с „ Пфайзер “.

„ Досега постоянно съм се доверявала на медицината, по тази причина и започнах тази стъпка. Иначе хората доста съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти споделят какъв брой си елементарна. Ако споделиш, че няма да го направиш, отново са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма потребност от обиди “, безапелационна е водещата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР