Нана Гладуиш загърби най-трудния период в живота си. Днес тя

...
Нана Гладуиш загърби най-трудния период в живота си. Днес тя
Коментари Харесай

Нана се носи като тийнейджърка. След като пребори рака водещата е в топ форма

Нана Гладуиш загърби най-трудния интервал в живота си. Днес тя е в топ форма и по нищо не проличава, че 6 години е водила борба с рак на гърдата. Тялото й е стройно като на манекенка, само че никога не е мършаво. Краката й пък са напряко безупречни.

Самата водеща е наясно, че наподобява добре и постоянно се носи с минижупи по улиците. За да разкрива по-добра панорама към бедрата си звездата на „ Съдебен спор ” даже не употребява чорапогащи под полата си, въпреки времето към този момент да е много студено.  Онзи ден 50-килограмовата Нана паркира тъмносиния си джип на ул. „ Неофит Рилски ” . Преди да слезе от колата, тя извади джиесема си и телефонира на някого. Разговорът завърши бързо, след което русокоската се насочи към търговски обект за био храни, в който предлагаха консумация и на място.

Пременена с тениска, шарено яке и къса тюлена пола, водещата на Нова изглеждаше съвсем като някоя тийнейджърка. Щом влезе в магазина, тя си поръча прясно изцеден портокалов сок и био бисквити с лимец. Взе и няколко подправки – куркума, чиа и сушени плодове годжи бери, видяха през обективите си папараците ни.
Откакто е преборила онкозаболяването си, Нана се е върнала към естествения си метод на живот. Тя е в поддържаща ремисия, само че в продължение на 10 години ще приема хормонални таблетки. На всеки 6 месеца ще върви и на профилактични прегледи, писа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР