Нана Гладуиш си живее живота в Америка и няма никакво

...
Нана Гладуиш си живее живота в Америка и няма никакво
Коментари Харесай

Нана от Америка: Съпругът ми продаде бизнеса, харчим си милионите

Нана Гладуиш си живее живота в Америка и няма никакво желание да се завръща в България, с цел да води още веднъж „ Съдебен спор “. Тя е безапелационна, че кариерата ѝ на тв водещ на този стадий е завършила. В момента се любува на спокойствието на първокласния си дом в Маями бийч, на 8 минути пешеходно разстояние от плажа, и се грижи за сина си, който тренира професионално тенис.

„ Мога да настоявам, че нашата къща, която си купихме, ехубава, огромна и съвременна. Живеем в Маями бийч, на осем минути пешком от плажа “, изясни Нана Гладуиш. Просторния си и хубав доме обзавела благодарение на дизайнери.

„ В Маями имаме пет спални и шест бани. Къщата е заобиколена от двор. В предната част е басейнът, а в задния двор имаме прелестна градина, където е и барбекюто. Иначе казано, става и за купони, и за другарски вечери. Общо взето, къщата е задоволително огромна, когато имаме посетители, изключително с преспиване, да не си пречим “, споделя Нана.
Единствените фотоси на къщата от вътрешната страна са от живото лъчение по Нова тв преди няколко месеца, когато Нана поздрави екипа на „ Съдебен спор “ от вкъщи си в Маями. Но това не бил единственият парцел, с който фамилията разполагало. Нана и брачният партньор ѝ Джонатан Гладуиш имат и пентхаус в Испания, в съвременен регион на Марбея, където е пристанището Пуерто Банус. Там вървят през лятото.

Оказа се, че брачният партньор на Нана Джон Гладуиш също не работи. Мъжът на някогашната водеща се трансформира в мултимилионер, откакто преди няколко години взема решение да продаде бизнеса си – компания за консултантски услуги, против голяма сума, с която могат да живеят още дълги години. Компанията е имала над 1000 чиновници, само че в един миг Гладуиш решил, че му е време да се отдръпна в заслужена отмора, написа " Ретро ".

„ Ние просто взехме решение, че каквото сме постигнали дотук в професионален проект, за нас е приемливо и можем да си позволим да предприемем тази стъпка да се оттеглим от дейна кариера. Цялото семейство обичаме топлото време. Затова през зимата сме в Маями, а през лятото – в Марбея “, хвали се Нана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР