Нана Гладуиш се превърна в лице на единственото юридическо предаване

...
Нана Гладуиш се превърна в лице на единственото юридическо предаване
Коментари Харесай

Кой гони Нана Гладуиш от предаването „Съдебен спор“?

Нана Гладуиш се трансформира в лице на единственото юридическо предаване у нас „ Съдебен спор “

Феновете на формата не могат да си го показват без нейното наличие като водеща.Вече 10 години тя е лицето на шоуто по Нова телевизия.

Но последните уикенди Нана изчезва от полезрението. И предаването води Десислава Танева. Тя е радио водещ, била е и в радио „ Веселина “. Само че феновете не утвърждават нейното екранно наличие, нито воденето на предаването.

„ Тя е надалеч от това, което прави и дава за шоуто Нана Гладуиш. Иска да се покаже по-знаеща и способена, само че става смешна и напъните й водят до това, да стъписва участниците в „ Съдебен спор “, които са на подсъдимата пейка. Не може да стигне и на йота от това, което Нана прави като водеща “, недоволстват феновете на предаването.

Затова постоянно Десислава се оправдава  и знае, че не е „ фаворитка на феновете, като Нана “.

Въпреки опасенията на почитателите на „ Съдебен спор “ истината е, че никой не гони Нана, с цел да се насади на нейното място Десислава.

Както знаем, Нана Гладуиш организира дълга борба с рака и на няколко пъти се лекува в Израел. Сега русокоската желала да се отдръпна от медийните изяви и да се занимава с други действия. Според слуховете на водещата й омръзнали правосъдните разногласия и сеири, и желала по-спокойни занимания. Шефовете на медията не желали да я пускат, само че тя дала обещание отдръпването й да стане последователно.

 

 

 

 

 

Тагове: Нана Гладуиш водеща Съдебен спор Десислава Танева рак
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР