Нана Гладуиш окончателно слезе от родния ефир, след като последната

...
Нана Гладуиш окончателно слезе от родния ефир, след като последната
Коментари Харесай

Луксозен живот: Мъжът на Нана й купи имение с басейн в Америка

Нана Гладуиш дефинитивно слезе от родния ефир, откакто последната година постоянно отсъстваше от него. Както Lupa.bg пръв извести, любимката на феновете от предаването " Съдебен спор " е решила да постави завършек на кариерата си и да емигрира дружно със фамилията си в Америка. От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а в този момент дефинитивно щели да заживеят зад Океана за непрекъснато.



Нана по време на последния си ефир в предаването " Съдебен спор ". Тв водещата се раздели с екипа и феновете със сълзи, само че отсега нататък я чакат единствено положителни страсти в слънчевите щати на Америка

Нана и брачният партньор й Джонатан даже са вложили в собствен личен парцел. Съвсем скоро са сключили договорка за покупка на голяма къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата отпътувал за Америка преди нея, с цел да преустрои бизнеса си там. Къщата е с голям басейн в непосредствена непосредственост до океана, настояват източници на Lupa.bg. Имение от подобен клас коства най-малко 6 милиона $, безапелационни са брокери.



Типична къща в топлите щати на Америка. В сходен парцел отсега нататък ше живеят Нана и брачна половинка й

Всеизвестно е, че британецът е мултимилионер и откогато се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Той е притежател на един от огроните колцентрове, които обслужват целия свят, има още и проспериращ бизнес с връзки и криптовалути. Наскоро се наложило да се откри в Америка, където е меката на този вид активност и няма по какъв начин - обикновено е цялата фамилия да го последва.

Семейството желае да даде и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е към този момент в тийнейджърска възраст. Той е разпален по тениса от напълно дребен и към този момент жъне триумфи на корта. Тренира професионално и съгласно учителите си бил идната огромна тенис вяра в международен мащаб. В Щатите обаче щял да има доста по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, тъй че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен.



Нана със брачна половинка си Джон Гладуиш, който я гледа като принцеса и сбъдва всичките й мечти
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР