Нана Гладуиш качи емоционално видео в социалната мрежа Фейсбук. В

...
Нана Гладуиш качи емоционално видео в социалната мрежа Фейсбук. В
Коментари Харесай

Тежки дни за Нана Гладуиш мъжа й е прлучил инфаркт

Нана Гладуиш качи прочувствено видео в обществената мрежа Facebook. В него тя приказва за Световния месец за битка с рака на гърдата и за тежка интервенция, която е била направена на мъжа й.

„ Знаете – не пребивавам единствено в България, а и на други места по света, само че последните месеци се наложи да остана в България, повече от 3 месеца. И това за мен колкото и да беше добре и прелестно, за жалост мотивът не беше подобен. На мъжа ми трябваше да му създадат тежка сърдечна интервенция, защото се оказа, че е претърпял инфаркт “, описа Нана.

„ Организмът му е направил натурален байпас и по този начин той е оживял, само че с помощта на проф. Димитър Николов и целия му екип в този момент той се възвръща, макар сериозната интервенция. Всичко това при него бе разбрано по време на профилактичен обзор, което е мотив още веднъж да напомним какъв брой е значимо всички ние да вършим такива прегледи “, подсети ТВ водещата.

„ На днешния 1 октомври бих желала да благодаря на всички, които оказват помощ на мен и моето семейство, по този начин и на всички вас да продължаваме живота си здрави и с високо вдигната глава “, написа Нана Гладуиш към видеото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР