Нана Гладуиш доброволно отстранява яйчниците и маточните си тръби. Водещата

...
Нана Гладуиш доброволно отстранява яйчниците и маточните си тръби. Водещата
Коментари Харесай

Нана влиза в болница за много тежка операция

Нана Гладуиш непринудено отстранява яйчниците и маточните си тръби. Водещата на предаването „ Съдебен спор ” призна, че в понеделник й следва тежката интервенция. Интервенцията, за която влиза в болница в ранното утро на 14 май, е част от битката й с рака на гърдата, с който тя бе диагностицирана преди години, написа Уикенд.   Анджелина Джоли, която преди няколко години отряза двете си гърди, а по-късно и яйчниците от терзание, че може да развие онкологично заболяване, тъй като в фамилията й има и други дами, обременени от подлата болест, стана образец за подражателство на дами от целия свят. Бившата жена на Брад Пит стигна до това решение след серия от проучвания на кръвта й, които посочили повишени туморни маркери. Допълнително лекарите разкрили, че е притежател на генна разновидност BRCA1, което значи, че е предразположена към развиване на рак. От всички органи, знак на женствеността, актрисата запазила само матката си…

Операциите на Анджелина Джоли бяха през 2015 година и оттогава до в този момент тя не е имала здравословни проблеми. Вдъхновена от смелата й постъпка, Нана се надява посредством следващата хируругическа намеса да прогони подлият рак един път вечно от тялото си.

Фондацията й „ Една от осем ” дори означи международния ден за битка с рака на яйчниците в центъра на София на 8 май, а в поддръжка на водещата се появи й сестра й, която също се бори със болестта. Тя е диагностицирана с онкологично заболяване два месеца откакто се разбра, че Нана е болна за повторно. Двете дами дружно са минали през пъкъла на химиотерапията, само че резултатът от лекуването е повече от позитивен, което провокира усмивка по лицата им.

В началото на юли 2017 година водещата на „ Съдебен спор ” показа в ефир: „ Готова съм на всичко, с цел да се оправя с рака на гърдата за повторно. Не съм самоуверен човек, с цел да кажа, че ще съумея, само че си разрешавам да имам вяра. Ако първия път не бях сигурна дали ще пребивавам и няколко месеца, в този момент към този момент съм наясно, че животът продължава и с диагнозата. Има лекуване и за мен в този момент е доста значимо този път да мина през рака красива. Да направя всичко, с цел да се усещам добре и хората да видят по какъв начин може да се живее с рак и човек да се радва на живота… Ракът ми е седял на масата, носил ми е облеклата, спал ми е в леглото. Не го желая към този момент ”, показа през сълзи Нана. 

Гладуиш също си е правила генетични проби. Те посочили, че има наследствена обремененост за рак на гърдата и рак на яйчниците. Това изцяло я стимулирало да последва образеца на Анджелина Джоли, макар че в България няма лекарска процедура, която да поддържа рязането на органи без причина. Нашите медици са на мнение, че здрав орган не трябва да се пипа, а най-ярък съперник на рязането е топ генетикът професор Иво Кременски, който постоянно е твърдял, че не бива холивудската мода и глезотия да навлизат в медицината.

Нана към този момент е провела изчерпателен диалог със брачна половинка си Джонатан Гладуиш. Той изразил поддръжката си и декларирал, че без пердах момичето му не би трябвало да се съобщи на подлата болест. Бизнесменът считал, че жена му ще опитва всевъзможни способи, с цел да стои заболяването надалеч от къщата им.  

Телевизонната звезда преровила целия интернет, с цел да прочете всичко написано за рака на яйчниците. От идната интервенция въобще не се страхувала, тъй като интуицията й подсказвала, че ще мине съвършено. Освен това семейство Гладуиш избрали съвършен лекарски екип, а самата намеса щяла да бъде по лапароскопски способ, т. е безкръвна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР