Намушкан със счупена чаша във врата е убитият 63-годишен пловдивчанин,

...
Намушкан със счупена чаша във врата е убитият 63-годишен пловдивчанин,
Коментари Харесай

Убитият пловдивчанин - намушкан хладнокръвно със счупена чаша

Намушкан със счупена чаша във врата е убитият 63-годишен пловдивчанин, за което сигналът е подаден нощес към 23:00 ч. на Спешен телефон 112. Мъжът е бил погубен в дома си, намиращ се в централната градска част на Пловдив. Загиналият е намушкан във врата със счупена чаша, а повода за убийството е скандал.
Разправията зародила, след приложимост на солидно количество алкохол, от страна на жертвата и двама негови другари - още един мъж и една жена. Тримата чествали Стефановден, до момента в който в приказки и разногласия, последователно не се стигнало до пикантен сканадал. В яростта си, жертвата почнал да наскърбява 48-годишната жена, с която били в по-близки връзки. В отговор, приятелката му взела счупена чаша намушкала мъжа във врата.
Докато на местопроизшествието дойдат екипи на Бърза помощ и полиция, пловдивчанинът бил умрял, като се допуска, че най-вероятната причина за гибелта му е огромната кръвозагуба. Вечерта, пристигайки на мястото на случая, полицейските чиновници открили, че другите двама, участници в абсурда, са много пияни. Днес се прави и втори оглед на мястото на престъплението, а дамата, обвинена за убийството, е в ареста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР