Намокрянето на мястото на инжектиране на може да доведе до

...
Намокрянето на мястото на инжектиране на може да доведе до
Коментари Харесай

Мястото на ваксинация не трябва да се мокри, ето защо

Намокрянето на мястото на инжектиране на може да докара до инфектиране, сподели за Оксана Драпкина, основен експерт на свободна процедура към Министерството на здравеопазването за терапия и обща здравна процедура, шеф на Националния медицински проучвателен център за превантивна медицина към Министерството на здравеопазването на Русия, предава ТАСС.

„ По принцип, когато мокрите, това е по-голяма опция да има леко локално инфектиране “, сподели тя, отговаряйки на въпроса за какво не се предлага да се мокри мястото на инжектиране след имунизация против.
 Тръгват мобилни пунктове за имунизация из труднодостъпните селища Тръгват мобилни пунктове за имунизация из труднодостъпните селища
На 1 юли районните здравни инспекции в Хасково и Велико Търново провеждат мобилни имунизационни пунктове. В тях всеки, който има ж...

Според инструкциите в границите на три дни след имунизацията се предлага да не се мокри мястото на инжектиране, да не се влиза в банята, да не се приема алкохол и да се заобикалят несъразмерни физически натоварвания. При зачервяване, отичане, мъка на мястото на инжектиране се предлага банкет на антихистамини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР