Намиращият се в предварителен арест в затвор в Барселона Дани

...
Намиращият се в предварителен арест в затвор в Барселона Дани
Коментари Харесай

Дани Алвеш започна да си признава

Намиращият се в прелиминарен арест в затвор в Барселона Дани Алвеш е трансформирал за следващ път своята версия за случилото се сред него и 23-годишна жена в нощта на 30 против 31 декември 2022 година в клуб в каталунската столица. Бразилският футболист е арестуван по съмнение в обезчестяване на въпросната дама. 

Според най-новите показания Алвеш към този момент признава, че е имало сексуален контакт посредством навлизане, заяви журналистът Карлос Килес в предаването “Y Ahora Sonsoles ” в ефира на “Антена 3 ”. За това от първия ден твърди и дамата, като разликата е, че съгласно нея става дума за принудителен акт, а съгласно играча - по взаимно единодушие. 

В началото Алвеш твърдеше, че въобще не познава тази жена. После той посочи, че се е бил срещнал с нея, само че нищо повече. Следващата му версия гласеше, че само я е бил опипвал, с цел да пристигна и последното самопризнание, че полов акт в действителност е имало.

През цялото това време - към 40 дни, хипотетичната жертва в никакъв случай не си е променяла показанията. По нейни думи Алвеш я е изнасилил във ВИП тоалетна в нощен клуб “Sutton ”.

Игралият на Мондиала в Катар играч е застрашен от затвор сред 4 и 12 години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР