Намиращият се в отлична форма централен нападател на Брентфорд Айвън

...
Намиращият се в отлична форма централен нападател на Брентфорд Айвън
Коментари Харесай

Саутгейт повика Айвън Тоуни за мачовете с Италия и Украйна за Евро 2024

Намиращият се в отлична форма централен нападател на Брентфорд Айвън Тоуни получи повиквателна от селекционера на Англия Гарет Саутгейт за началото на квалификациите за Евро 2024. Европейските вицешампиони ще се изправят против Италия и Украйна в края на месеца.

27-годишният Тоуни, който не попадна в групата за Мондиал 2022 в края на предходната година, има 17 гола във всички шампионати за Брентфорд през сезона. Той обаче е разследван за нарушаване на възбраната за залагане на мачове, като към този момент призна виновността си и следва да стане ясно какво ще бъде наказването му. " Все още няма дело или присъда, тъй че нямам никакви учредения да не го повикам. Айвън демонстрира неизменност през сезона, играе доста добре, одобрявам наличието му в мачовете ", разяснява Саутгейт.

В групата на " Трите лъва " не попадат крилото на Челси Рахийм Стърлинг и десния бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд. Извън състава са още централните бранители Бен Уайт и Конър Коуди, само че там са Хари Магуайър (Манчестър Юнайтед) и Калвин Филипс (Манчестър Сити), които рядко играят за своите тимове.

Англия гостува на Италия в Неапол на 23 март, а три дни по-късно приема Украйна на " Уембли ". В група С на евроквалификациите са още тимовете на Малка и Северна Македония.

Съставът на Англия:

Вратари: Пикфорд, Рамсдейл, Поуп

Защитници: Чилуел, Дайър, Геи, Джеймс, Магуайър, Шоу, Стоунс, Трипиър, Уокър

Халфове: Белингам, Галахър, Маунт, Хендерсън, Филипс, Райс, Мадисън

Нападатели: Фодън, Грилиш, Кейн, Рашфорд, Сака, Тоуни.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР