Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим

...
Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим
Коментари Харесай

Бензема мечтае да спечели Златната топка

Намиращият се в отлична форма нападател на Реал Мадрид Карим Бензема мечтае да завоюва „ Златната топка “ от дребен, показа самият той в изявление за испанския ежедневник AS, оповестено в събота.

Той попадна измежду номинираните в листата от 30 играчи за най-престижното самостоятелно отличие в света на футбола в петък, ден откакто се разписа при страхотния поврат на Франция над Белгия с 3:2 – „ петлите “ доближиха с триумфа финала в шампионата Лига на нациите.

„ Мечтая за спечелването на премията от дете, всички професионални футболисти мечтаят за нея. Така че върша всичко допустимо и ще продължа да го върша, тъй като се надявам да я печеля и да сбъдна детската си фантазия “, стартира той.

С девет гола в осем мача за Реал този сезон, Бензема разцъфна след напускането на Кристиано Роналдо преди две години.

„ Това, което е значимо, е хората да се любуват на моя футбол, и аз да съм благополучен и горделив. Има нападатели тези дни, които играят доста добре в 30-те си години и вкарват доста голове. Съвременният футбол разрешава това. Винаги е наслаждение да попадна в този лист на топ 30-те играчи и ще го държа като цел в съзнанието си в огромните срещи “, добави французинът.

Франция се изправя против Испания във финала на Лигата на нациите.

„ Сигурен съм, че ще бъде голям край. Испания е млад, само че доста надарен тим. Просто се надявам, че мачът на първо място ще бъде страховит “, приключи Бензема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР