Намиращият се в най-добра форма от всички клубове в Италия

...
Намиращият се в най-добра форма от всички клубове в Италия
Коментари Харесай

Попето пред траснфер в Серия А

Намиращият се в най-хубава форма от всички клубове в Италия – Удинезе, желае да притегли Ивелин Попов. Клубът до границата със Словения следи Попето и е решен да даде камара пари за него. Отботът е в серия от пет следващи триумфа и е на седмо място, с апетити за класиране в Лига Европа.

Според инфомарция на италианското издание " Tuttomercatoweb ", " черно-белите " дават сензационните 7 милиона евро за правата на българския национал, който сега е част от Спартак (Москва). Руският първенец обаче упорства да получи 9 милиона. Италианците са подготвени да заложат в контракт спомагателни 2 милиона в клаузи и по този начин да изпълнят желанието на московския гранд, съобщи Sporta.bg.

Попето играе в Русия от 2012 година и до момента няколко пъти имаше предложения да напусне най-голямата страна на света. Той бе покрай параф с Трабзонспор, само че персоналното му предпочитание тогава бе да остане в Спартак и да рита в ШЛ. Сега обаче отборът му отпадна от най-комерсиалния шампионат и това прави офертата от Удинезе от по-примамлива.

Припомняме, че преди време клубът от Удине закупи Антонио Вутов от Левски, само че след това младокът не съумя да се наложи на Ботуша и бе даден чартърен в Ботев, а след това и в Левски.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР