Намиращият се барселонски затвор футболист Даниел Алвеш отказал правото да

...
Намиращият се барселонски затвор футболист Даниел Алвеш отказал правото да
Коментари Харесай

Дани Алвеш не искал телевизор в килията си, наблягал на риба тон и енергийни напитки

Намиращият се барселонски затвор футболист Даниел Алвеш отказал правото да има тв приемник в килията си, разкрива предаването “Ya es mediodía ” в ефира на испанския канал Telecinco. Такъв обаче може незабавно да му бъде обезпечен, в случай че той промени решението си.

Вече повече от седмица участникът на Мондиал 2022 е задържан по обвиняване в полово посягане над 23-годишна жена в нощта на 30 против 31 декември. Според нейните показания Алвеш я е изнасилил в една от тоалетните на барселонския нощен клуб “Sutton ”.

В пандиза Алвеш е настанен в килия с различен бразилец, който също е упрекнат в полово принуждение. Той се споделя Коутиньо и е някогашен телохранител на различен някогашен ас на Барса - Роналдиньо.
 Жертвата на Алвеш отхвърля пари и съглашение, държи на затвор Жертвата на Алвеш отхвърля пари и съглашение, държи на затвор
Всеки пандизчия разполага с карта от най-вече 100 евро в нея, с която може да си купува всякакви неща от магазина в пандиза. Първите неща, които Алвеш си е взел, били четири кутии риба звук, четири кофички кисело мляко, шампоан, дезодорант и няколко енергийни питиета.

Футболистът е бранш на пандиза, в който са настанени единствено мъже, упрекнати или към този момент наказани за полово принуждение.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР