Намирането на собствена рутинна тренировка и придържането към нея може

...
Намирането на собствена рутинна тренировка и придържането към нея може
Коментари Харесай

Мама се опасява, че „не може да се върне“ при личния треньор след ужасяваща грешка в снимката на напредъка

Намирането на лична рутинна подготовка и придържането към нея може да бъде мъчно, изключително в случай че не сте от хората, които могат да устоят себе си виновен без някой да ти помогне да тласнеш в вярната посока. Но тук идват персоналните треньори, защото те освен могат да приспособят режим на подготовка, който да дава отговор на вашето тяло и вашите фитнес цели, само че също по този начин могат да се погрижат да останете на път.

Една майка обаче се пошегува, че може да се наложи да изостави сегашния си персонален треньор, откакто неудобно неразбирателство я накара в никакъв случай повече да не желае да се изправи против него. Джема Хил, радиоводеща в Heart West Midlands, изясни, че е почнала работа с нов PT, който й е споделил да прави фотоси „ преди “ по долни дрехи, казвайки й да не диша или да театралничи за положителни ъгли, само че „ бъди почтен ", с цел да има насочна точка, с която да съпостави напредъка си.

И по този начин, Джема направи съгласно инструкциите, театралничи за фотография по долни дрехи и ги изпрати от другата страна - само че остана сякаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР