Намираме се във времена на пандемия и страх, във времена

...
Намираме се във времена на пандемия и страх, във времена
Коментари Харесай

Каква е тайната на "ВируФор" и защо е толкова ефективен срещу COVID-19

Намираме се във времена на пандемия и боязън, във времена на неустановеност – прочувствена и икономическа. Не смеем да погледнем напред, тъй като в действителност не можем да предвидим какво ни чака. Застанали сме в ступор, без мисъл за бъдещето, само с ясната визия, че то не ни принадлежи. Страхът за личното ни здраве и за това на околните ни въпреки всичко е основополагащият – оня, който дефинира държанието, настроението и всекидневието ни; оня, който кове, умишлено или не, нашите мисли.

Очакват се нови варианти на, занапред се чакат сезонните грипове, а ситуацията с имунизациите е към момента извънредно неразбираемо, а и няма задоволително бройки. Въпросът е можем ли да бъдем готови и да се спасим от личните си страхове. Може би има решение, в случай че се доверим на природата, на тази, която ни е спасявала стотици години и която сигурно ще ни остане вярна, все пак.

Разработена на билкова основа, българската хранителна добавка А се оказва извънредно ефикасна при вирусни инфекции, в това число и при признаци на COVID-19.

е композиция от три клинично изследвани билкови екстракта със характерни механизми за съответен имунен отговор и противовирусна отбрана, без свръхстимулация на цитоконите.



Билката Артемизия Ануа () известна у нас като е известна със своите свойства на противопаразитна и противовирусна билка повече от 2000 години. Научни проучвания демонстрират, че билката в реалност има противопаразитно, противовирусно, имунорегулиращо, противовъзпалително и антиоксидантно деяние. По време на огромната зараза на SARS-CoV през 2002-2003 година в Китай се прави проучване* със 103–има пациенти, от които 77 са разпознати като тежки случаи, а 29 са признати в интензивното поделение. Давани са им разнообразни билкови артикули, от които демонстрира най-хубави резултати. Общо 96 пациенти (93,2%) са излекувани. Резултатът дава мощна поддръжка за потреблението на за лекуване на SARS-CoV инфекциозни болести. Неслучайно през 2015 година Нобелова премия за физиология и медицина се присъжда на лекар Юю Tу за работата ѝ върху и неговото приложение при лекуване на малария и тресчица, както и потреблението му като антипаразитно средство. Нещо повече – при проучване на антивирусната интензивност на билката се оказва, че билката, има доста мощно регулиращо деяние при продукцията на противовъзпалителните цитокини. Това е издирван резултат при вируси като COVID-19, които провокират явлението “”. Всичко това дава съображение на СЗО** през май 2020 година да предложи за спомагателни проучвания билката и да смята, че тя е ефикасна в битката против.

Билката Lonicera japonica е една от най-старите медицински билки, позната от епохи като обичайно средство при простудни болести, простуда и грип. Неслучайно (Японски нокът) носи името „ “.*** Тя е оповестена за единственото по рода си растение, което съумява непосредствено да таргетира вирус и дейно да потиска вирусна зараза. През май 2020 година се организира огромно проучване**** в университета в Майнц. За изследването е употребен един от най-мощните суперкомпютри в света - MOGON II от университета Йоханес Гутенберг в Майнц (JGU). Той прави обширни калкулации, като подтиква метода, по който към 42 000 разнообразни субстанции, се свързват с избрани протеини на SARS-CoV-2 и по този метод инхибират проникването на вируса в човешкото тяло и неговото размножаване. Използвайки суперкомпютъра MOGON II, откривателите вършат над 30 милиарда единични калкулации в границите на два месеца. Според откривателите билката се отличава извънредно мощно със своите дейности и може също да се смята за мощен претендент. Това изрично заключават учените от Университета в Майнц.

има доста дълга история в обичайна медицина; научни проучвания удостоверяват неговия противовъзпалителен, антибактериален, съдоразширяващ и антитромботичен резултат. Екстрактът от изявява своята противовъзпалителна активност посредством въздържане на възпалителни цитокини. Изследвания потвърждават, че дейно блокира прилепването на самия вирус към лигавицата, като възпира образуването на вирусна плака по респираторния тракт и попречва нахлуването на вируса по-дълбоко по дихателните пътища.

има и антитромботично***** деяние, доказано с проучвания.

е специфична формула от висококачествени екстракти от, която освен способства за естествен имунен отговор, само че и подтиква естествената противовирусна отбрана на организма. въздейства на организма без свръхстимулация на цитокините.

Всеки дестилат във е особено селектиран по параметри, които са най-добре обосновани в клинични изследвания.

може да закупите от аптеките или онлайн на.

Бояна Николова - съветник от Ботаник

*Clinical observation on 103 patients of severe acute respiratory syndrome treated by integrative traditional Chinese and Western Medicine, Lin Lin et al.
**https://www.afro.who.int/news/who-supports-scientifically-proven-traditional-medicine?gclid=CjwKCAiA-_L9BRBQEiwA-bm5fm_cEsTvJvxVhzokgQwTJ9QoXLJaJYMcS94Jz_Wcpgk7NVTSemL4hRoCCjIQAvD_BwE
*** ‘Virological penicillin’: Plant MIR2911 directly targets influenza A viruses, Nanjing University School of life Sciences
****Researchers identify potential active substances against coronavirus by running supercomputer simulations,Drugs used for curing hepatitis C might also help against Covid-19 / World Health Organization publishes paper presented by researchers from Mainz University
*****Effect of ginger on platelet aggregation in man, S K Verma, J Singh, R Khamesra, A Bordia
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР