Намираме се в разгара на един от най-популярните режими у

...
Намираме се в разгара на един от най-популярните режими у
Коментари Харесай

Алекс Петканова е един от най-големите фенове на Житния режим! Но защо се отказа от него?

Намираме се в разгара на един от най-популярните режими у нас - житният на учителя Петър Дънов. Макар че той има значителен и бездънен смисъл, доста от практикуващите го просто се възползват от детоксикиращата му функционалност и фактът, че се отразява удобно на всички отслабващи.

Виж още: Какво се случва с Елена и Пламен година след " Един за различен "? Двойката с предизвикателство

Един от най-големите и известни последователи на режима на Дънов е моделът Александра Петканова, която в продължение на 7 години се хвалеше с съвършени резултати след десетте дни на ябълки, мед и орехи. Но тази година Петканова реши да пропусне режима, който се организира сред 2 и 12 февруари. 

Виж още: Джино Бианкалана и обичаната му жена се преобразиха за охолно празненство с тематика

В story-та тя призна, че желае да се пази от вирусите, върлуващи сега и в този смисъл не счита, че този интервал е най-удачен за подобен вид предизвикателство. " Десет дни са си предизвикателство, не би трябвало да се подценява ", разяснява тя. По думите ѝ би трябвало да се опитваме да повишим имунитета си по всевъзможен вероятен метод, по тази причина тя персонално не желае да рискува с режима на Дънов тази година. 

Иначе Алекс Петканова се подлага на това предизвикателство всяка година от последните 7. Твърди, че ѝ се отразява съвършено - учи тялото си да живее с по-малко храна, смъква доста килограми и като цяло счита, че е извънредно потребен. Инфлуенсърката съобщи, че не желае да разколебава никого, а всеки да реши за себе си.

Виж още: Момче или момиче? Симона Загорова разгласи пола на бебето, раждането е напълно скоро!

Иначе инфлуенсърското семейство на Петканова отпразнува безценен празник през миналата седмица. Синът ѝ навърши 2 годинки. От фрагментите в обществените мрежи се вижда, че купонът е бил в домашна атмосфера, а гостите - кумата на Алекс и Дани, Джулиана Гани и половинката ѝ.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР