Намираме се в период с наслагваща се политическа криза върху

...
Намираме се в период с наслагваща се политическа криза върху
Коментари Харесай

Дариткова пред младежи в Смолян: Заложници сме на политическите амбиции на президента

Намираме се в интервал с наслагваща се политическа рецесия върху към момента вилнееща здравна. Политическа партия ГЕРБ преодоля няколко рецесии в своето ръководство. Утвърди се като партия, която гради България. Оказа се обаче, че това не е  задоволително. В обединен фронт против нас се сплотиха видимо разнообразни политически течения. Това съобщи общинският началник и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова по време на регионално заседание на младежката конструкция в Смолян, представена от пресцентъра на партията.
По думите ѝ, актуалната политическа рецесия е резултат от съглашателството на новите и старите партии под водачеството на президента Румен Радев.
„ В момента сме заложници на политическите упоритости на президента, който влезе безусловно некомпетентен и като изпълняващ тази си функционалност по никакъв метод не сподели политическо мислене, друго от военното. Виждате какви са назначенията сега - служебно държавно управление най-вече от военни. Неговите пълномощия по Конституция са да приготви изборите, а в това време главното, с което се занимава, са реваншистки уволнения и гонения на фрагменти, заместването им с извънредно противоречиви персонажи - нещо, което на нас никой нямаше да ни го елементарни. Будната протестърска общественост или мълчи, или приема всичко това с огромна доза опрощение. Примерно шеф на Национална агенция за приходите, който по-скоро е прочут с достиженията си в областта на културизма, назначения в Министерство на вътрешните работи на лица, които са били в листата на национално търсени персони “, посочи Дариткова.

Пред младежите тя показа, че е възмутена от некоректното и неблагодарно отношение към всички, които изведоха България от здравната рецесия.
 ГЕРБ оприличиха изказванията за подслушвания на аферата Костинброд ГЕРБ оприличиха изказванията за подслушвания на аферата " Костинброд "
Твърденията за подслушвания без нито едно доказателство са груба операция, която можем да съпоставим с аферата " Костинброд ". Отказваме...
„ Като се стартира с отношението към Националния действен щаб и се неглижира труда на всички лекари, медицински сестри и санитари. Здравният министър си разреши да каже, че тъй като се е стоплило сега, по тази причина нямаме доста пациенти, другояче нищо в ограниченията не е сработило “, сподели Дариткова.
Тя акцентира, че ГЕРБ е с доста ясна евро-атлантическа ориентировка, позиционирана в център-дясно и е за настояща парламентарна народна власт.
„ В момента имаме тъкмо противоположното - приложимост на президентската власт за дестабилизация на България. Жалкото е, че след 30 години виждаме изключителна експанзия и невъзприемане на непознатото мнение. Този звук беше заложен в 45-тото Народно заседание и за жалост той ще се наложи в идната предизборна акция “, счита Дариткова.
Тя е безапелационна, че каквито и вини, а дори и закононарушения да се вменяват на ГЕРБ, те са безпочвени. „ Ние направихме България друга, уважавана европейска страна - член на Банковия съюз, призната в преддверието на Еврозоната. Това ще остане в историята, издигнатото ще остане и в миналото ще бъде оценено “, уверена е Дариткова.
Според регионалния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов всяко зло е за положително – ГЕРБ очевидно би трябвало да мине и през този стадий.
 Методи Андреев: Това служебно държавно управление е изключително, тъй като обстановката е такава Методи Андреев: Това служебно държавно управление е изключително, тъй като обстановката е такава
" Това служебно държавно управление е изключително, тъй като обстановката е изключителна ". Това съобщи пред БНР Методи Андреев, някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили в 38...
„ Смятам, че след тези гневни офанзиви ще се калим и още веднъж ще пристигна време, когато ще покажем опциите си. Най-важното е да сме покрай хората, тъй като с изключение на отговорност, политиката е късмет да помагаш и да направиш нещо положително за другите. Важно е да чуваш другари, съседи, сътрудници и да помагаш, да бъдеш връзка сред елементарния човек и партията, която да взема решение проблеми освен на обособения човек, а и на групи хора. Ние постоянно сме били и ще бъдем отворени за връзка, тъй като привидно и най-маловажния проблем е важен за обособения човек. На никой не му е елементарно, само че когато някой му подаде ръка в сложен миг, той го прави оценка “, уточни Мелемов.
Според него политиката желае самообладание и неизменност. " Ако го имаме, съм уверен, че ще успеем дружно “, безапелационен е Мелемов.
Според Недялко Славов – общински ръководител на ГЕРБ в Златоград и до момента регионален шеф, тази година е исторически доста забавна и след време тя ще бъде деликатно оценена.
„ Ако разсъждаваме рационално, ние постигнахме 90% от управническата си стратегия както на национално, по този начин и на районно равнище. Все още не мога да намеря отговор на въпроса къде толкоз сбъркахме, с цел да генерираме подобен сериозен негатив. Очевидно има центробежни сили, които до известна степен режисират тази обстановка, само че предвиждам, че ще излезем още по-силни от тестванията “, акцентира Славов.
Неговият съвет към младежите е: „ Бъдете готови и съществено стимулирани да поемете ГЕРБ във ваши ръце, тъй като идва моментът на промяна на поколенията “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР