Намирам се в болницата в Бяла Слатина. Бях докаран в

...
Намирам се в болницата в Бяла Слатина. Бях докаран в
Коментари Харесай

Българските хорър болници: Мъж без симптоми за коронавирус лежи в ужасяващи условия

Намирам се в болничното заведение в Бяла Слатина. Бях докаран в петък вечерта, след недоволства, че съм повръщал. Най-вероятно хранително натравяне. От Бърза помощ - Козлодуй схванаха, че съм пътувал до Дания. Дойде кола за спешна помощ и едни маскирани нинджи ме взеха и ме докараха тук - в Инфекциозното поделение.
Така стартира разказът на Веселин Искърски - българин, попаднал в клопката на нервността " Коронавирус ". Сънародникът ни бил настанен неотложно в болничното заведение, без значение от обстоятелството, че няма грипоподобни или коронавирусни признаци. Хоспитализацията му обаче била наложителна, евентуално с цел да се усвои клинична пътека.

В персоналния си профил във Фейсбук обаче Искърски демонстрира потресаващите условия на болничното заведение в Бяла Слатина, където се лекуват пациентите.

Тук са лежали такива с хепатити, с всичките най-страшни заболявания и са вкарали един здрав, че да могат да пишат по вестниците и да има някаква статистика. " Ние имаме подозрения! " Какви подозрения имате, бе? ", възмущава се Веселин Искърски.

По време на прегледа са открити световъртеж и температура, а скорошните му пътувания до Дания и Брюксел са спомагателното съображение за настаняването му.

Мъжът се възмущава и от храната и изискванията в отделението. Пациентът отхвърли спомагателни мнения по случая.

Болничната база обаче е под всякаква рецензия и това може да се види със напълно просто око - тоалетната е вид " клекало ", а също така е и извънредно мръсна. В стаята пък има мухал и мухъл по тавана.

" Днес е понеделник. Фелдшерките до този миг не са ми взимали кръв. Даже не са се интересували за какво съм повръщал. В събота пристигнаха хора от София. Взеха ми проби от носа и устата за ковид и очаквам резултата да излезе, с цел да видя какъв брой тъкмо съм болен ".

Пробите за ковид на мъжа станаха ясни в късния следобяд през днешния ден – те са негативни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР