Намира и запазва правилните, позволява качване на собствениOSDownloader улеснява потребителите,

...
Намира и запазва правилните, позволява качване на собствениOSDownloader улеснява потребителите,
Коментари Харесай

OSDownloader – предоставя субтитри за любимите видеа

Намира и резервира верните, разрешава качване на лични

OSDownloader улеснява потребителите, на които постоянно се постанова да търсят надписи
(екранна фотография: OpenSubtitlesr)

OpenSubtitles.org е една от най-популярните онлайн дестинации за консуматори, които търсят надписи за своите обичани филми и телевизионни излъчвания. Все отново, намирането на верните надписи и запазването им локално може да бъде много мъчно.

И тук на помощ идва OSDownloader – опростено приложение, което може да направи тази задача доста по-лесна. То ви разрешава да намерите и изтеглите надписи за вашите филми и телевизионни излъчвания с няколко кликвания на мишката и без да се постанова да стартирате уеб браузъра си.

За да намерите надписи за съответен видеоклип, просто би трябвало да заредите файла в приложението. OSDownloader поддържа функционалност „ плъзгане и стартиране ” (drag&drop), което прави задачата още по-лесна. След това програмата автоматизирано търси надписи и в случай че те бъдат открити, ги записва на същото място и демонстрира уведомление в систематичната лента със задания (system tray).

OSDownloader дава и комфортна връзка към IMDb страницата на кино лентата или телевизионното шоу.

Ако желаете да изтеглите надписи за всички филми и телевизионни излъчвания в сбирката си, ще би трябвало да прекарате часове, разглеждайки OpenSubtitles.org в намирането на верните файлове. OSDownloader обаче ви разрешава да добавяте всички видео файлове в избрана директория към опашката за обработка, след което стартира автоматизирано да търси и изтегля надписи.



Но за жалост, приложението не сканира подпапки. Като се има поради, че множеството консуматори съхраняват своите филми и телевизионни излъчвания в обособени директории, може да се наложи да импортирате файловете един по един.

След като предоставите повече детайлности за вашия OpenSubtitles.org акаунт, приложението ще ви разреши да качвате надписи за определения файл непосредствено, като по този метод спестявате скъпо време. Освен това програмата улеснява публикуването на мнения и оценката на изтеглените надписи.

В умозаключение, OSDownloader е комфортна стратегия за консуматори, които постоянно търсят надписи от OpenSubtitles.org. Тя може автоматизирано да намира и резервира верните надписи, като в същото време ви дава елементарен метод за качване на лични файлове.

Даунлоуд: OSDownloader
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР