Намерите ли пари насън, това говори за малки неприятности и

...
Намерите ли пари насън, това говори за малки неприятности и
Коментари Харесай

СЪНОВНИК: Ако намерите пари, чака ви или голямо щастие,...

Намерите ли пари насън, това приказва за дребни неприятности и огромно благополучие. Ще има промени. Плащате ли пари, това предвещава злощастие. Ако получите злато насън, това приказва, че ви чакат подем и наслади. Загубените пари предизвестяват за несгоди в дома и в работата.

Ако вие броите пари в съня си и откривате липса, това приказва за вашата деловитост и спестовност. Присъни ли ви се, че са ви откраднати пари, пазете се от заплаха. Бъдете деликатни в своите действия. Пазите ли пари, това е знак за имотност и комфорт.

Ако сънувате, че сте погълнали монета, това значи, че имате подготвеност за щедрост и състрадание. Разглеждате ли пари насън, чакат ви скоро благополучие и благоденствие. Намерите ли насън пачка пари, за които някаква жена споделя, че са нейни, ще претърпите загуби, поради женска интервенция във вашата работа. Който сънува сходен сън, ще си мисли, че харчи парите си неблагоразумно и живее на по-широка нога, в сравнение с би трябвало. Това е сън-предупреждение. Пазете се и най-невинната волност да не смути вашия разсъдък преди деня за заплата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР