Намерихме се! Благодаря на всички прекрасни хора, които помогнаха и

...
Намерихме се! Благодаря на всички прекрасни хора, които помогнаха и
Коментари Харесай

Щастлива развръзка с кучето, което се повози в трамвай

„ Намерихме се! Благодаря на всички прелестни хора, които помогнаха и имаха вяра! “ Това написа щастливата господарка на пътешественика Сами. Кучето беше забелязано да се води в столичен трамвай, където реши и да подремне. Evnika Simon търсеше с дни четириногото, а в този момент то към този момент е прибрано на топло и нахранено.

Жената прикани положителни хора да отворят сърцата и домовете си за пухкавия красавец. Не след дълго обаче, тя реши да го осинови.

 „ А в този момент дано всички отдъхнат умерено, тъкмо както се случи и с нас, откакто взехме това значимо решение. От на следващия ден стартират всички разумни процедури: къпане, обезпаразитяване, приемане персонални документи, ваксини. А, да не не помни свалянето на ушната марка. Следва трансформирането на ателието в кучешка колибка с подобаващи аксесоари. Аз ще се скатая някак. въпреки всичко е работното ми място, и аз ще имам някакви права. Това е ситуацията.

Започна се! Лека нощ на всички другари на Самуил! Той сънува към този момент, евентуално че е регулировчик на някое натоварено софийско кръстовище, “ написа дамата.

Каква е историята на Сами?

„ Той е бил зарязан, изхвърлен, или избягал, без да го потърсят. Просто следващият безконтролен собственик без усеща го е изоставил. Защото той се схваща и с котки, не ги отразява даже. Той е живял при стопани, евентуално с двор и котки. Той просто няма проблем с връзката. Май няма проблем с нищо друго, с изключение на с незаконно безхаберие, “ добави още тя.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР