Намериха мъж в пловдивския квартал Столипиново, прострелян в главата, съобщава

...
Намериха мъж в пловдивския квартал Столипиново, прострелян в главата, съобщава
Коментари Харесай

Намериха мъж в Столипиново, прострелян в главата. Работи се по версия за самоубийство

Намериха мъж в пловдивския квартал Столипиново, прострелян в главата, оповестява. Работи се по версия за самоубийство, като съгласно уеб страницата, той се е прострелял в главата. Инцидентът е станал в късния следобед. Към момента на място е екип на полицията и кола за спешна помощ.

На тялото се е натъкнал минувач. Йордан е открит прострелян на улица „ Преспа ”, в персоналната си кола – пежо. До него е бил законно притежаваният му револвер. Йордан Тотев е занаятчия на ножове.

Тревожност и меланхолия са в основата на съдбовното решение на майстора на ножове, открит мъртъв на ул. " Удроу Уилсън ". 54-годишният пловдивчанин бил извънредно угрижен поради инспекция, която му правели чиновници на Националната организация по приходите,  написа още.

Мъжът продавал ювелирните си творби по интернет, само че бил засечен от данъчните през спедиторската компания, от която изпращал ножовете на клиентите си. След направената проверка той е трябвало да възвърне на страната сумата от 5 хиляди лв.. 

Тотев  нямал семейство, живеел с родителите си. чували се по няколко пъти дневно, само че през днешния ден не отговарял на телефона. Родителите му, разтревожени, почнали да го търсят. Откриват го довечера в автомобила му, " Пежо ", покрай жилището му. Прострелян е в главата, а до него е открит законния му револвер " ТТ ". Според данните от първочалния оглед се касае за самоубийство. 

В момента криминалисти правят оглед на местопроизшествието. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР