Намериха изчезналия изтребител Ф-35. Това съобщиха американските въоръжени сили. Машината

...
Намериха изчезналия изтребител Ф-35. Това съобщиха американските въоръжени сили. Машината
Коментари Харесай

Намериха изчезналия изтребител Ф-35

Намериха изчезналия изтребител Ф-35. Това оповестиха американските въоръжени сили. Машината се разруши в неделя в щата Южна Каролина.

Пилотът катапултира сполучливо при случая, напомнят международните медии.

След злополуката военновъздушната база в Чарлстън се обърна към жителите на Южна Каролина за помощ и потърси подпомагане.

“Ако разполагате с някаква информация, която може да помогне на нашите избавителни екипи да открият Ф-35, апелирам, обадете се на Центъра за бойни интервенции въз основата ”, написа в апела.

Той бе оповестен в  обществената мрежа “Екс ”

Ден по-късно стана ясно, че екипи от военновъздушната база са разкрили отломките на самолета.

“Персоналът на военновъздушна база Чарлстън в тясна съгласуваност с локалните управляващи откри парчета в окръг Уилямсбърг. Те бяха открити на два часа (път с автомобил) североизточно от базата в Чарлстън ”, обявиха американските въоръжени сили в “Екс ”.

Според компанията производител “Локхийд Мартин ” едно от главните преимущество на изтребителя Ф-35 е, че е съвсем невероятно той да бъде проследен с радар, означи Ройтерс.

Обединената база Чарлстън заяви във „ Facebook “, че самолетът е на въздушната база на морската пехота Бофорт. Пилотът е катапултирал безвредно и е превозен до локален медицински център. Това стана ясно в деня на случая.

Медията твърди, че “злополука ” е принудила водача му да катапултира в неделя следобяд.

Изтребителите Еф-35, създадени от “Локхийд Мартин ”, костват към 80 млн. $ всеки, показва организация франс прес.

По-стари самолети в Украйна

Белгия удостовери присъединяване си в интернационалната коалиция за образование на украински личен състав за работа с изтребители F-16, съобщи белгийският министър на защитата Людивин Дедондер.

Шестима украински инструктори и четирима експерти по обмисляне на задачите ще преминат образование в Белгия, с цел да образоват по-късно водачи в Украйна.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР