Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Музикалното училище чества патронния си празник с мултимедиен спектакъл

Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Любовна история - музика от класическото френско кино19:00/12.03.2018Виж всички 6 събития в Държавна опера БургасСветовно известните музиканти Георги Черкин- пиано и Борислав Йоцов- кларинет  ще бъдат специфични посетители на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ". Те ще вземат присъединяване в Тържествения мултимедиен театър, отдаден на патронния празник на учебното заведение. Това ще се случи на 13 март, денят в който преди 119 години е роден един от най-изтъкнатите представители на българската музикална просвета – Панчо Владигеров, чието име носи образователното заведение.

Тази година бутиковата демонстрация носи името “Високо, високо... " и се посвещава на 140 години от Освобождението на  България.

Под постоянно истинската постановка на Христо Симеонов на сцената гений ще демонстрират  Камерен оркестър, Детски и юношески хор, инструменталисти, артисти, балетисти и  актьори.

Програмата е построена от български типичен творби, произведения от обработения фолклор и модерна музика. На сцената ще звучи музиката на Панчо Владигеров, Марин Големинов, Любомир Пипков и други

Чрез музиката, танца и словото, посредством своето изкуство, децата ще   разкрият на своята аудитория хубостта и вдъхновението на България.

Мултимедийният Концерт – театър " Високо, високо... " ще се състои на 13 март от 19 часа в Салона на Бургаска Опера, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР