“Намеренията на , и са да формират мнозинство в зависимост

...
“Намеренията на , и са да формират мнозинство в зависимост
Коментари Харесай

Венеция Ангова: ГЕРБ, ДПС и БСП искат да формират мнозинство 


“Намеренията на, и са да образуват болшинство според от резултата на изборите. Ние сега се коалираме с Демократична България и ще се борим за първа политическа мощ. Това ще бъде главната вадичка кое обединяване ще бъде по-голямо след тези избори ”, сподели Венеция Ангова от “ ” в предаването “Тази неделя ”.

“Ние с сме показвали, че можем да си партнираме. Нашите разграничителни линии са корупцията и няма по какъв начин да адресираме проблеми на и, а след това да седнем на една маса с тях, да приказваме и да си стиснем ръцете ”, счита тя.

Според нея има новата задруга сред, и, която ще се опита да убие съперниците си с още едни избори. “Ние видяхме, че те имат желание да се коалират. Дори чухме, че Мустафа Карадайъ има желание да влиза в ръководство, а това доста рядко се случва за. Вече има някакви сделки, за които ние публично не знаем ”, добави Ангова.

“За мен 48-ото беше единствено на първо четене. Направих информация и видях, че 27 законопроекта са признати единствено на първо четене, измежду тях е и антикорупционният закон, който чака три месеца, с цел да бъде вкаран на второ четене ”, сподели тя.

Цялото изявление гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР