Намереният на Витоша във вторник сутринта мъртъв мъж е бил

...
Намереният на Витоша във вторник сутринта мъртъв мъж е бил
Коментари Харесай

Младежка компания убила мъжа на "Копитото", откриха мерцедеса им

Намереният на Витоша във вторник сутринта мъртъв мъж е бил блъснат от кола, а водачът е избягал. Колата към този момент е открита, а лидерът е разпознат, само че към момента не бе арестуван в сряда следобяд, заяви “24 часа ”. В тъмния мерцедес се е возела компания от няколко младежи. Инцидентът е станал в сектора сред Тихия ъгъл и Мечката в понеделник вечерта.

63-годишният софиянец Радослав Стоянов вървял от лявата страна на пътя и се спускал надолу към града. Човекът е бил ударен откъм гърба от мерцедеса. Компанията, която се е возела в колата, не е видяла мъжа и водачът не е съумял да реагира, описаха проверяващи.

От удара на мястото останали доста части от фаровете на колата, мигачите, бронята и други парчета. В тежкия конфликт мерцедесът счупил десния крайник на Стоянов, както и няколко гръбначни прешлена. Пострадалият имал и кръвонасядане в задната част на главата.

Според правосъдните лекари е умрял на място. Когато разбрали какво са създали, младежите се уплашили и избягали.

За да не създадат усещане, даже загасили фаровете на автомобила.

Именно това обаче направило усещане на внимателен четец, който се обадил във вестника още във вторник вечерта. Той свързал колата с натрупа на мъжа, открит в същия регион. Свидетелят допусна, че автомобилът може да има връзка със гибелта на мъжа, и го разказа. Мерцедесът минавал със загасени фарове по ул. “Беловодски път” в понеделник вечерта. Очевидецът се загледал в автомобила и забелязал, че предното стъкло било мощно вдлъбнато до водача, а капакът килнат.

Автомобилът минал по ул. “Беловодски път” в кв. “Бояна” към 21,15 ч. Движел се постепенно евентуално с цел да не разсъни съмнение с забележимите следи от удар.

След като прегледали записи от камерите и разпитали очевидци обаче, служителите на реда стигнали до колата и причинителите. Очаква се да бъде арестуван водачът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР