Намерен е автомобил на 25-годишен мъж от село Герман. Работим

...
Намерен е автомобил на 25-годишен мъж от село Герман. Работим
Коментари Харесай

СДВР: Работим и по версията отвличане на 25-годишен мъж в Герман

Намерен е автомобил на 25-годишен мъж от село Герман. Работим по всички версии. Версията похищение е една от версиите, по които работим, нямаме съществена версия още. Това съобщи зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Борислав Борисов на брифинг по отношение на вероятно похищение в село Герман, съобщи БГНЕС.
Към момента лицето го търсям, още не сме го намерили. Колата е открита на улицата, просто лицето липсва. Сигналът е подаден за открит автомобил и е подаден от бащата. Няма закани и закани към фамилията, прецизирал бащата пред полицията. Тази заран последно бащата и синът са се видели. Синът тръгнал за работа и един час след него потегля и бащата за работа и намира колата изоставена, прецизираха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Припомняме, че часове наред регионът край гробищата на софийското село Герман е отцепен и тече оглед. Столичната полиция бе вдигната на крайник през днешния ден след сигнал за похищение на 25-годишния наследник на притежател на огромна автокъща. Колата се намира на метри от къщата на притежателя на автокъща " Софавто " Тони Златков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР